Vertrouwen is goed, controle is beter

a-sure

Grip op de keten met A-Sure! van The Consultancy Firm

De StreamServe software zorgt ervoor dat de juiste documenten op de gewenste momenten uw klanten bereiken. Natuurlijk is deze software de meest robuuste in de markt. Maar er bestaat natuurlijk altijd de kans dat een document tussen wal en schip raakt en niet op tijd bij uw klant aankomt. Om dit risico uit te sluiten, is controle op de keten cruciaal.

The Consultancy Firm heeft hiervoor een op maat gesneden oplossing: A-Sure. Buiten de uitgebreide monitoring mogelijkheden krijgt u foutmeldingen uit de StreamServe engine eenvoudig inzichtelijk door een ‘drill-down’ én kunt u het aantal transacties gemakkelijk meten.

Maak snel een afspraak om de vele mogelijkheden samen met ons door te nemen!

This entry was posted in OpenText, StreamServe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *