Klaar voor de toekomst!

Wilt u ook altijd en overal over uw documenten beschikken met uw iPhone of iPad? Ook als u geen internetverbinding heeft? Het Nieuwe Werken is nu eenvoudig met de nieuwe release van The Document Wizard: Mobile Edition.

U beschikt met de Mobile Edition over “all your documents in your pocket”. Maar we bieden meer dan de continue beschikbaarheid van uw documenten. U kunt ook gebruik maken van onze “push notifications”, waarmee we bijvoorbeeld meldingen naar uw telefoon kunnen sturen om een document goed te keuren.

Gratis voor klanten
Bestaande klanten kunnen kostenloos upgraden en gebruik maken van de nieuwe features, zoals:
– iPhone app (gratis download van de iTunes store)
– iPad app (gratis download van de iTunes store)
– Verbeterde workflow voor goedkeuring van documenten

Praktijk van Het Nieuwe Werken
Wilt u zien hoe de nieuwe release van The Document Wizard werkt? Bezoek dan het Heliview event:Document Creatie & Output management. The Consultancy Firm zal hier als hoofdsponsor deze nieuwe versie voor het eerst demonstreren. Ook geeft onze klant Nationale-Nederlanden een keynote presentatie en kunt u een workshop bijwonen over het toepassen en gebruiken van onze software.

Registreren kan hier: http://dcom.heliview.nl/inschrijven/inschrijven.aspx

TCF in het nieuws

Lees in het vakblad Tijdschrift voor IT-management over hoe Achmea de samenwerking met The Consultancy Firm ervaart: “Ik en mijn klant”

Lees in de populaire blog DutchCowboys over onze visie op het gebied van social media: “Social Media: me too – and fast!”

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *