Nieuwe versie The Document Wizard

The Document Wizard

Om uw concurrentie voor te blijven, is het inzetten van vooruitstrevende technieken een vereiste. Met deze technieken kunt u de business snel van de beste oplossingen voorzien. Welke innovaties zijn belangrijk voor uw strategie op het gebied van klantcommunicatie?

Het op maat maken van uw correspondentie, is voor u niets nieuws. Maar de manier waarop dit nu en in de nabije toekomst plaatsvindt, is wel veranderd. Reden hiervoor is de opkomst van Cloud, Mobility en initiatieven als “Bring Your Own Device”. De nieuwste versie van The Document Wizard speelt hierop in. Zo is versie 1.2.1 niet alleen via de Cloud beschikbaar, maar is deze ook volledig afgestemd op de opkomst van nieuwe mobiele apparaten. Onze nieuwe oplossing werkt op zowel een smartphone als een tablet. Ondanks een keur aan functionaliteiten, is de gebruikersinterface op mobile devices zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.

De verbeteringen in The Document Wizard zijn:

  • Statistieken op gebruikers-, afdelings- en bedrijfsniveau
  • Een directe koppeling met ActiveDirectory, waardoor single sign-on mogelijk is
  • Uitgebreide mogelijkheden om commentaar in documenten te plaatsen
  • Nieuw ontwerp van “Time Travel” om door de tijdlijn van een document te lopen
  • Meezenden van keuzemogelijkheden voor de gebruiker vanuit het bronsysteem
  • Geavanceerde webgebaseerde tooling voor het importeren en exporteren van configuraties
  • Verbeterde gebruikersadministratie
  • Verbeterde security bij “in-house” installatie
  • Mogelijkheid om vragen even open te laten, inclusief waarschuwing bij incomplete documenten
  • Verbeterde ondersteuning voor mobile devices: IOS, Android en Windows 8

Alle functionaliteiten binnen de nieuwste versie van The Document Wizard zijn beschikbaar vanuit de browser, ongeacht het type device en de locatie waar een gebruiker zich bevindt. U heeft dus geen additionele software nodig.

Bij het ontwikkelen van The Document Wizard 1.2.1 hebben we geluisterd naar de uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Zij hebben inspraak gehad in de nieuwe software. Op deze manier kunnen wij nieuwe oplossingen creëren die goed aansluiten bij uw behoeften.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *